Videochat legal

SUN Models este singurul studio legal de videochat din Constanta. Suntem singurii care au oferit posibilitatea modelelor cu care lucram sa isi achizitioneze case, apartamente sau masini intr-o maniera perfect legala si sigura. Tocmai din acest motiv suntem singurii parteneri recunoscuti oficial de cea mai mare platforma de streaming din lume.

Iata cateva informatii despre legalitate pe care trebuie sa le cunosti daca doresti sa lucrezi in acest domeniu. Aceste informatii sunt foarte utile inclusiv pentru modelele care lucreaza deja si doresc sa verifice daca forma de colaborare prin care lucreaza este legala sau nu.

Daca esti deja model, orice forma de colaborare dintre tine si un studio in care nu sunt declarate toate sumele pe care le incasezi este ilegala. Asigura-te inainte de orice ca toate sumele pe care le incasezi sunt declarate de catre studio si ca sunt achitate impozitele aferente acelor sume in fiecare luna.

De ce este declararea sumelor importanta si de ce este necesar un contract pentru colaborare?

  • Deoarece intr-o tara normala este benefic si logic ca orice venit sa fie impozitat. In momentul in care incepi sa lucrezi, este obligatoriu ca in ziua in care ai inceput efectiv sa semnezi si contractul cu studioul cu care vei colabora, iar toate sumele pe care le vei incasa trebuie sa fie declarate, pana la ultimul cent. Daca nu se intampla acest lucru, te pui singura intr-o situatie periculoasa si risti extrem de mult.
  • Orice suma pe care o primesti din tara sau strainatate este inregistrata si poate fi verificata, fie ca o primesti prin card, cont sau cash, astazi sau acum 5 ani, ea exista. ANAF poate solicita oricarei banci informatii din baza de date, iar acele sume nedeclarate vor fi impozitate retroactiv cu tot cu penalitati, ceea ce poate duce la sume uriase.
  • Un contract de munca ce nu are sumele reale declarate este ca si inexistent si poate atrage repercusiuni extrem de dure asupra ta.
  • In momentul in care ai sumele declarate, ai un istoric fiscal si este extrem de usor sa obtii un credit pentru o casa, apartament, masina sau finantare pentru o afacere. Avem colege care si-au achizitionat case tocmai datorita faptului ca aveau un istoric fiscal cu sumele reale declarate. Mai mult, beneficiezi de toate avantajele sociale ce deriva din asta, de la asigurare de sanatate, la somaj sau pensie.
  • Ai siguranta locului de munca si incredere in persoanele cu care colaborezi, deoarece nu este necesar sa te ascunzi de frica unui control al institutiilor statului.
  • Ai mult mai multa incredere si respect pentru jobul tau, deoarece faci parte dintr-o industrie care aduce sume uriase in tara si contribuie la bunastarea ta si a economiei nationale prin aportul de capital pe care il genereaza.

 

Castiguri si dovezi

Cat se castiga din videochat?

Chiar se poate castiga o suma atat de mare?

Cum poti castiga o suma asa de mare?

Si totusi in cat timp se castiga o suma asa de mare?

 

Castiguri si dovezi

Cat se castiga din videochat?

Chiar se poate castiga o suma atat de mare?

Cum poti castiga o suma asa de mare?

Si totusi in cat timp se castiga o suma asa de mare?