Despre Sun Models

Programeaza un interviu sau trimite intrebarile tale la 0730 289 519.

SUN Models Constanta Dupa cum spuneam pe prima pagina, eu sunt Alexandra, noi suntem SUN Models, suntem un studio profesional de videochat din Constanta. Nu spunem noi acest lucru, nu este scopul nostru sa ne laudam. O spun partenerii nostri si succesul modelelelor alaturi de care lucram. Avem o experienta cumulata de peste 10 ani in aceasta activitate, experienta care ne-a invatat care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a oferi succesul modelelor noastre. De-a lungul timpului am construit o echipa de profesionisti, atat in ceea ce priveste staff-ul administrativ, cat si grupul exceptional de modele alaturi de care lucram. Am reusit acest lucru prin respectul desavarsit fata de toate modelele si colaboratorii nostri, prin respectul pentru jobul nostru, prin rabdarea cu care abordam si rezolvam problemele care apar si calitatea fiecarui aspect din cadrul studioului.

Insa, lasand la o parte calitatea amenajarilor din studio, profesionalismul staff-ului si a modelelor, a strategiilor de training si promovare, in final cel mai important este factorul uman si mediul in care lucram. Iar in aceasta privinta putem spune cu mare incredere ca este cea mai mare realizare a noastra. Ne mandrim cu un colectiv extraordinar, un mediu de lucru pe care si l-ar dori foarte multe alte companii si o echipa in care primeaza respectul reciproc si increderea in oamenii alaturi de care lucram.

Despre studio

DSC_0034(1)Ni s-a spus de mai multe ori ca suntem cel mai bun studio de videochat din Constanta. Nu stiu daca e adevarat sau nu, nu prea ne intereseaza asta. Ne intereseaza ca modelele cu care lucram sa fie multumite si sa obtina rezultatele pe care si le doresc. Ca in orice organizatie, exista un cumul de factori care genereaza succesul, acesta nu se bazeaza doar pe oameni, pe calitatea amenajarilor, pe parteneri sau pe un singur factor. Totul trebuie sa fie precum o masinarie bine unsa, iar toate rotitele trebuie sa functioneze perfect in angrenaj pentru a asigura buna functionalitate a organizatiei.

Deci, care sunt asteptarile tale de la un studio profesional de videochat (spunem profesional pentru ca exista o multitudine de studiouri asa-zis profesionale care nu intrunesc nici macar un sfert din lista pe care ti-o voi prezenta mai jos)? Uite care sunt aspectele principale pe care trebuie sa le gasesti intr-un studio de videochat care respecta standardele acestei activitati si alaturi de care poti avea incredere ca vei avea succes. Inainte de a parcurge lista de mai jos, e important sa iti spun ca atat trainerii cat si fotografii sunt fete, pentru a asigura confortul modelelor noastre:

Camere de lucru individuale, cu un design modern, conexiune la internet ultra-rapida si iluminat profesional.

Echipamente tehnice profesionale calibrate pentru videochat, pentru ca tu sa nu ai nici o problema privitoare la functionarea optima a tehnicii de lucru.

Suport tehnic rapid si eficient. Orice problema are solutie, iar solutia trebuie sa vina rapid.

Companie LEGALA! Contractul se semneaza din prima zi in care lucrezi. Toate veniturile trebuie sa fie declarate la fisc si banii ii primesti in banca, nu in mana. Orice altceva inseamna pericol pentru tine.

Un colectiv care te va ajuta cu placere in momentul in care vei avea orice fel de intrebari sau nevoie de ajutor, pe langa staff-ului administrativ.

Zone de pauza/relaxare amenajate corespunzator, pentru ca este absolut normal sa te relaxezi si sa te destinzi.

Amplasarea studioului de videochat trebuie sa fie intr-o zona centrala, usor accesibila mijloacelor de transport in comun, intr-o zona linistita.

Trebuie sa ti se puna la dispozitie periodic sedinte foto profesionale gratuit. Avem fotografi profesionisti in cadrul studioului, care iti vor explica in cadrul sedintei foto fiecare pas si fiecare cadru pentru a-ti crea o imagine perfecta.

Spatiu dedicat in care sa iti poti depozita efectele personale, la care sa ai numai tu acces.

Un set de reguli clare si coerente, gandite pentru te ajuta sa devii mai buna si pentru a-ti oferi resursele ca sa iti imbunatatesti performantele.

Garantia ca nu esti supravegheata in momentele personale in care esti in camera! Majoritatea studiourilor apeleaza la aceasta tactica, mintindu-si modelele ca au intimitate totala, iar in momentul in care modelul afla, ramane cu impresia ca toate studiourile apeleaza la aceasta practica.

Curatenia trebuie asigurata obligatoriu de studio! Atat curatenia intre ture, cat si cea generala a studioului. Totul trebuie sa fie luna, tot timpul!

Training profesional, gratuit, initial si periodic! Training nu inseamna: "acestea sunt site-urile, aici te loghezi, uita-te si tu la celelalte modele si vezi ce fac". Putem spune cu incredere ca avem cei mai buni traineri videochat din Constanta, care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele si resurse precum handbook-uri la care vei avea acces pentru a-ti aprofunda training-ul.

Staff foarte bine pregatit, disponibil permanent pe durata turei tale, cu o atitudine profesionala si respectuoasa. Fie ca este vorba de un sfat, o replica sau o idee, este normal sa existe cineva cu experienta care sa ti le ofere.

Citeste si...     Avantajele SUN Models 
sau...     Castiguri videochat 

Interviu

Intrebari

Cum se desfasoara interviul?

Interviul reprezinta o intalnire cu reprezentantii studioului SUN Models. In cadrul intalnirii, ti se vor oferi absolut toate informatiile privitoare la o colaborare si ce presupune acest job. De asemenea, iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai despre un job in videochat alaturi de SUN Models. Dupa ce ai primit toate informatiile, ramane ca tu sa decizi.

Galerie

Despre SUN Models
De ce suntem cei mai buni

Cine suntem?

Noi iti oferim rezultate, nu promisiuni.

Cine este modelul SUN Models?

Afla semnificatia "Be special, be a SUN Model!".

Despre studio.

Aici vei intelege de ce suntem cei mai buni.

Despre videochat
Tot ce trebuie sa stii despre videochat

Avantajele SUN Models.

Ce inseamna sa faci parte din SUN Models.

Castiguri videochat.

Adevarul despre castigurile ca model videochat.

Galerie foto.

Un design modern si confortabil, pentru tine.

Intrebari frecvente si pareri
Parerea modelelor, blog si intrebari frecvente

 Parerea modelelor SUN Models.

Afla informatii reale direct de la colegele noastre.

 Articole blog.

Adevarul despre videochat, prin ochii nostri.

 Intrebari frecvente.

Aici vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale.