Avantajele Sun Models

Programeaza un interviu sau trimite intrebarile tale la 0730 289 519.

Model videochat Constanta     SUN Models este primul studio de videochat din Constanta care a fost conceput si construit in jurul conceptului de calitate in detrimentul cantitatii. Ne-a interesat si ne intereseaza in continuare ca totul sa fie simplu pentru tine, de la logistica si infrastructura din camera, la training si la sedinte foto. Calitatea guverneaza activitatea noastra in fiecare aspect al acesteia, de la amenajarea camerelor la echipamentele tehnice, pana la management, mediul de lucru si factorul uman. De aceea intotdeauna ne-a interesat sa lucram aproape de modelele noastre, pentru a intelege ce isi doresc si ce au nevoie. Astfel, le oferim tot confortul necesar impreuna cu tot suportul de care acestea au nevoie pentru a avea rezultatele pe care si le doresc.

 AVideochat Constantamplasare centrala

SUN Models este amplasat in una din cele mai bune si mai linistite zone ale orasului, cu acces rapid si facil la mijloacele de transport in comun. Evident, amenajarile sunt de cea mai buna calitate (poti vedea asta in "Galeria Foto") iar curatenia este asigurata zilnic.

 

Echipament videochat Echipamente de top

Detaliile tehnice sunt mai putin importante. Ceea ce este important este faptul ca echipamentele pe care le folosim sunt de ultima generatie, pentru a maximiza succesul modelelor noastre. Iar cand intervine o problema, suportul tehnic este asigurat 24/24.

 

     Camere individuale

     Putem spune cu incredere ca avem unele din cele mai frumoase camere pe care le vei   vedea intr-un studio de videochat. Aici ramane ca tu sa decizi, studiind "Galeria Foto". Camerele sunt iluminate profesional, iar fiecare model beneficiaza de dressing in camera si vestiar individual.

Jobul perfect videochat

Plati corecte si intotdeauna la timp

Plata o primesti direct in contul tau in baza contractului, intotdeauna la timp si intotdeauna corect. Totul este transparent si toate impozitele sunt virate la stat la timp. Nu lucram cu cash si nu este in regula sa se lucreze asa.

 

Studio videochat Constanta

Spatii pentru relaxare

Muncim, muncim, dar trebuie sa ne si relaxam. Asa cum poti observa in "Galeria Foto", spatiile pentru relaxare sunt gandite pentru a-ti oferi tot confortul. Socializarea la o cafea va crea intotdeauna coeziune in cadrul unei echipe si este normal sa discutam, sa radem sau sa ne relaxam.

 

 Confidentialitate videochatConfidentialitate asigurata

Confidentialitatea si intimitatea ta sunt asigurate de catre noi. Accesul utilizatorilor din Romania este blocat in camera ta, orice persoana cu IP de Romania care va incerca sa iti acceseze camera nu va putea face acest lucru. In acest fel tu esti protejata si iti poti desfasura activitatea fara constrangeri.

Modelul Sun Models

Lady Lady Lady Desktop Background     Conceptul de model SUN Models, in toate aspectele sale, reprezinta un grup de notiuni pe care ti le vom prezenta in cadrul training-ului, atat cel initial cat si training-ul ce se desfasoara sistematic pe tot parcursul colaborarii. Aceste notiuni sunt reprezentate de elemente ce tin de imaginea ta ca simbol al idealului feminin. Jobul in videochat nu inseamna nuditate sau lucruri excesive. Ca model SUN Models, vei fi invatata cum sa fii untouchable, cum sa fii dorita de toti cei care te vad chiar si pentru o secunda, cum sa faci in asa fel incat imaginea ta sa ramana in mintea tuturor ca un ideal, ca un simbol al perfectiunii, ca un deziderat. Si in acelasi timp nu iti va trebui nimic in plus, este de ajuns sa iti doresti sa inveti si sa devii din ce in ce mai buna. Noi iti vom prezenta absolut tot ceea ce trebuie sa stii si vom fi alaturi de tine pe parcursul evolutiei tale, sprijinindu-te cu ceea ce ai nevoie pentru a-ti atinge scopurile. Aceste notiuni iti vor folosi nu doar in cadrul job-ului, ci iti vor deveni extrem de utile si in viata sociala, deoarece increderea ta in tine si in fortele proprii va spori considerabil.

Este foarte important sa retii: nu este necesar sa arati ca in reviste, nu este necesar sa ai dimensiunile 90-60-90, nu trebuie sa crezi in toate complexele pe care le avem noi ca fete in general (stii la ce ma refer: "am cateva kilograme in plus", "eu nu arat asa de bine precum X sau Y", "niciodata nu voi putea sa realizez ceea ce imi doresc", etc.).  Deci lasa complexele si ai incredere in tine, poti sa realizezi ce iti doresti, poti sa concretizezi absolut tot ceea ce ti-ai propus! De aceea spunem: este momentul sa fii speciala, este momentul sa fii un model SUN Models!

Citeste si...     Castiguri videochat 
sau...     Intrebari frecvente 

Interviu

Intrebari

Cum se desfasoara interviul?

Interviul reprezinta o intalnire cu reprezentantii studioului SUN Models. In cadrul intalnirii, ti se vor oferi absolut toate informatiile privitoare la o colaborare si ce presupune acest job. De asemenea, iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai despre un job in videochat alaturi de SUN Models. Dupa ce ai primit toate informatiile, ramane ca tu sa decizi.

Galerie

Despre SUN Models
De ce suntem cei mai buni

Cine suntem?

Noi iti oferim rezultate, nu promisiuni.

Cine este modelul SUN Models?

Afla semnificatia "Be special, be a SUN Model!".

Despre studio.

Aici vei intelege de ce suntem cei mai buni.

Despre videochat
Tot ce trebuie sa stii despre videochat

Avantajele SUN Models.

Ce inseamna sa faci parte din SUN Models.

Castiguri videochat.

Adevarul despre castigurile ca model videochat.

Galerie foto.

Un design modern si confortabil, pentru tine.

Intrebari frecvente si pareri
Galerie, parerea modelelor si intrebari frecvente

 Parerea modelelor SUN Models.

Afla informatii reale direct de la colegele noastre.

 Articole blog.

Adevarul despre videochat, prin ochii nostri.

 Intrebari frecvente.

Aici vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale.